Informació general

Neteja i escombraries

S'incrementa el servei de repàs de contenidors i buidatge de papereres els set dies de la setmana

El servei consisteix en la retirada de deixalles abandonades fora dels contenidors o a la via pública, el buidatges de papereres i la resolució d’incidències puntuals

Per Redacció

Imatge d'una filera de contenidors de recollida selectiva
Imatge d'una filera de contenidors de recollida selectiva | Cedida

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament ha incrementat el servei de repàs de contenidors i buidatge de papereres, que es realitzarà els set dies de la setmana fins a finals d’any. En temporada baixa aquest servei funcionava de dilluns a dissabte i només a l’estiu es realitzava també els diumenges. El servei consisteix en la retirada de deixalles abandonades fora dels contenidors o a la via pública, el buidatges de papereres i la resolució d’incidències puntuals. D’aquesta manera, es reforça la neteja viària, especialment els dies sense escombrat mecànic a la zona.  

Paral·lelament, l’Ajuntament està treballant en una campanya de qualitat ambiental que incidirà en temes de civisme sobre la neteja viària per minimitzar problemes com l’ús incorrecte de les papereres, o l’abandonament de bosses d’escombraries i altres deixalles fora dels contenidors.  

 D’altra banda, fins a finals d’any també continua la prova pilot de recollida porta a porta de la matèria orgànica comercial, que es va posar en marxa el passat juliol als comerços alimentaris i a la restauració del barri del Port de Cambrils i que està funcionant amb èxit.   

Comenta aquest article