Societat

Premi

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils lliura el Premi a la Concòrdia Fede Baillo a l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle

El premi es va lliurar ahir al matí i vol destacar els valors de la concòrdia i el compromís amb les persones

Per Redacció

L'acte de lliurament del premi Fede Baillo es va fer ahir al matí, al moll de pesca
L'acte de lliurament del premi Fede Baillo es va fer ahir al matí, al moll de pesca | Cedida

El Club Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va fer, ahir al matí, el lliurament del Premi a la Concòrdia-Fede Baillo 2022 a l’Associació d’Antics d’Alumnes de la Salle. A l’acte, presidit per Carles Anguera, president de Vent d’Estrop, hi van assistir diversos membres de l’Associació amb el president de l’entitat, Salvador Olivé i la vídua de Fede Baillo, Anna M. Ollet, acompanyada de la família i amics. Aquest premi anual porta el nom Fede Baillo, soci del club, i que va ser un clar exemple dels valors de la concòrdia, uns valors representats per l’amistat i el compromís amb les persones. El premi a la Concòrdia es va crear fa uns anys com a símbol de reconeixement, al compromís i l’amistat que una entitat cambrilenca ha dipositat amb Vent d’Estrop i amb la societat.

Enguany s’ha premiat a l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle, com a mostra d’agraïment per tot els moments de convivència, confiança, respecte i compromís que en tot moment ha demostrat envers a Vent d’Estrop. Per altre banda, també era important fer visible l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle, que en breu celebrarà els 70 anys des de la seva creació, i ha sobreviscut gràcies a la unitat, l’esforç i la perseverança de tots els seus integrants. En l'acte es va destacar l’aportació que fa l’Associació d'Antics Alumnes de la Salle al món social, tradicional, cultural i associatiu envers Cambrils, és un actiu clau per una bona convivència i harmonia entre tots els cambrilencs i cambrilenques, creant lligams i obrint camins d’amistat.

Com els altres anys el guardó lliurat és una obra del conegut pintor cambrilenc Alberto Insa, a més d'un diploma en record del compromís de col·laboració entre les dues entitats.

Comenta aquest article