Esports

Vela

Cap de setmana d'excel·lents resultats en vela per a l'equip d'Optimist i la secció de creuers del Club Nàutic

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils ocupaven el pòdium al complet de la categoria sub16 del grup groc

Per Redacció

Iker Múgica, Miguel García i Joan Domingo primer, segon i tercer, respectivament, al podi
Iker Múgica, Miguel García i Joan Domingo primer, segon i tercer, respectivament, al podi | Cedida

Fins a 152 regatistes de 16 clubs del litoral català han participat a la Regata Vilamòbil de N2 d'Optimist, organitzada pel Club Nàutic Vilanova els dies 22 i 23 d’octubre, i en la qual els regatistes del Club Nàutic Cambrils ocupaven el pòdium al complet de la categoria sub16 del grup groc. Iker Múgica, Miguel García i Joan Domingo eren primer, segon i tercer, respectivament. En grup blau, Àlvar Vila guanyava en sub16. Cristina Guillén, en grup groc, s’enduia el bronze sub13 femení. Uns excel·lents resultats que sumen pel rànquing català.

El poc vent marcava la competició, de fet, dissabte només es va poder celebrar una única prova per a cada grup, el groc i el blau. No va ser fins passades les dues del migdia i amb tan sols 5 nusos de vent, que va iniciar-se la prova de la jornada. Diumenge, la situació no va ser gens favorable per als participants, que es van quedar sense proves per falta de vent. La propera cita de part de l’equip d'Optimist és la Opti Cup Cap d’Agde, al sud de França, les proves de la qual van començar ahir dimecres i finalitzaran diumenge.

Pel que fa a la secció de creuers, l’embarcació Món de l’Ona II de Ramon Cañellas va vèncer la regata Rei en Jaume costanera que es va celebrar també el passat cap de setmana al Club Nàutic Salou. Una cita a la qual seguirà la 45a regata de creuers Los Roques, que se celebra els dies 29 i 30 d’octubre al Club Nàutic Cambrils.

Comenta aquest article