Informació general

Territori

La Generalitat garanteix que el complex de Hard Rock «tira endavant»

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha expressat que "el projecte tirarà endavant i ho farà reunint i respectant totes les condicions necessàries"

Per ACN

Terrenys del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, amb un llac i camp de golf de PortAventura (Lumine) en primer terme, i les atraccions al fons, en una imatge del juliol del 2017
Terrenys del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, amb un llac i camp de golf de PortAventura (Lumine) en primer terme, i les atraccions al fons, en una imatge del juliol del 2017 | ACN (Núria Torres)

El Govern de la Generalitat ha refermat el seu "compromís" amb el complex de turisme i oci que Hard Rock vol construir a Vila-seca i Salou després que un informe del Departament d'Acció Climàtica advertís que el nou Pla Director Urbanístic (PDU) de l'àmbit del Consorci Recreatiu i Turístic (CRT) no compleix els requisits mediambientals. En la roda de premsa posterior al consell executiu, celebrada ahir, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha expressat que "el projecte tirarà endavant i ho farà reunint i respectant totes les condicions necessàries", en referència als "criteris ambientals i de seguretat". "Es farà i es farà bé", ha remarcat la portaveu. Alhora, ha afegit que la tramitació administrativa "es revisarà els cops que calgui". Plaja ha reclamat "que ningú dubti que seguirà avançant, però només amb el vistiplau de tots els informes favorables de tots els departaments implicats".

Comenta aquest article