Societat

Ensenyament

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer inaugura el curs escolar amb un acte que aplega el miler d'alumnes del centre

“I tu, com mires?” lema d’aquest curs al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer

Per Redacció

L'acte d'inauguració del nou curs es va fer al pati de l'edifici la Salle
L'acte d'inauguració del nou curs es va fer al pati de l'edifici la Salle | Cedida

El Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va inaugurar el curs 2022-2023 amb un acte conjunt al pati de l’edifici la Salle. El miler d’alumnes, repartits entre Infantil, Primària i ESO, que formen part de la comunitat educativa del centre van ser presents en aquesta activitat en la qual
es va presentar el lema: “I tu, com mires?”. Amb aquest enunciat es vol reflexionar durant el curs sobre l’actitud que prenem en la vida per tal que les ulleres simbòliques que es posin els nois i noies els ajudin a créixer i aprendre.

La celebració va comptar amb les actuacions musicals d’alumnes de l’ESO i de 2n i 5è de Primària. Més tard es va fer una escenificació teatral per part de l’alumnat de secundària en el que es va posar de manifest el color de les diferents formes de mirar: vermell per l’emotivitat, verd per la creativitat, negre per la negativitat, groc per al positivisme i l’alegria i el blau per la capacitat d’organització. Per últim, representants dels nens i nenes i del professorat van llegir unes pregàries per tal que, aquest curs, sigui un nou èxit.
En definitiva, amb aquesta celebració interna, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer dona per inaugurat el curs 2022-2023 amb molta il·lusió i novetats de futur com és la posada en marxa del nou edifici d’infantil, inaugurat el passat divendres.

Comenta aquest article