Futbol sala

El Mediterrani suma tres nous punts i es manté en el grup capdavanter de la classificació

Va derrotar al Fraga en un partit força disputat i que es va resoldra amb un marcador força ajustat

Un moment del partit que va enfrontar el Mediterrani i el Fraga Futsal el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala                   Divisió d'Honor Catalana                         Grup 3

CFS Mediterrani 2 - Fraga Futsal 1

En els primers compassos del partit, els dos equips es van mostrar molt de respecte. Uns primers compassos que van precedir els millors moments dels jugadors locals en el partit ja que mitjançant Christian i Luis se situava un còmode 2-0 en el marcador. A partir d'aquí els jugadors locals van afluixar però, tot i això, es va arribar al descans amb aquest marcador.

A la segona part hi va haver poques ocasions per part dels dos equips. El Fraga va aconseguir retallar distàncies i a partir d'aquí van venir els millors minuts visitants. Tot i això, els locals van tenir dues ocasions molt clares i semblaven controlar el partit augmentant les possessions i fent una bona defensa en els últims minuts. En les darrers jugades poques coses trascendents van passar i els tres punts es van quedar a Cambrils.

El partit es va iniciar amb un record cap el jugador del Mediterrani Arnau, que es troba en procés de recuperació d'un accident de trànsit.
Després d'aquesta victòria, l'equip cambrilenc es manté en el grup de dalt de la taula classificactòria. Dissabte que ve, el Mediterrani viatja a la pista del Solsona.