Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Bitlles

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant rep el grup de bitlles de Foment Cultural com a campió de la Tirada Intercomarcal de 2022

Aquesta és la 14a vegada que l’equip de l’Hospitalet de l’Infant guanya aquesta lliga

Per Redacció

L’equip de l’Hospitalet de l’Infant acumula ja 14 victòries en aquest campionat
L’equip de l’Hospitalet de l’Infant acumula ja 14 victòries en aquest campionat | Cedida

En representació de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’alcalde, Alfons Garcia; i el regidor d’Esports, Diego García, han rebut el Grup de Bitlles de Foment Cultural, com a campió de la lliga de la Tirada Intercomarcal de 2022 que organitza la Coordinadora Intercomarcal de Bitlles/Birles (CIB). L’equip de l’Hospitalet de l’Infant acumula ja 14 victòries en aquest campionat, tal com va destacar el regidor d’Esports en l’acte de reconeixement públic que va tenir lloc aquest passat dimecres 19 d’octubre a la Casa de la Vila, on l’alcalde també va felicitar-los i va destacar el seu «afany de superació».

El Campionat de la Tirada Intercomarcal de Bitlles va finalitzar a l’Hospitalet de l’Infant el passat 4 de setembre,  amb la 9a jornada. Fins aleshores i des del mes de març, un total de 18 equips, procedents de 18 poblacions catalanes, dividits en dos grups de 9 (el nord i el sud), van disputar-se el títol de campió. El grup de bitlles de Foment Cultural va quedar en primera posició, amb 315 punts, a 19 punts de diferència amb l’equip que va quedar segon, el de Xerta. El tercer classificat va ser l’equip de Corbera d’Ebre.

A més, Beatriz Pérez, del grup de bitlles de l’Hospitalet de l’Infant, va ser la jugadora millor classificada del campionat amb 96 bitlles tirades a 9 m. El seu company d’equip David Fernández va quedar segon, en la categoria masculina, amb 100 bitlles tirades a 11 m (a només un punt del primer classificat, Miquel Grifoll, de l’Alforja); i Teo Castillo, també del grup de Foment Cultural, tercer, amb 95 bitlles.

Comenta aquest article