Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis per la Independència segueixen dempeus

La concentració d'ahir va aplegar prop de la trentena de persones, en un dia de tardor amb temperatura alta i amb el cel ennuvolat

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de la concentració d'ahir a la plaça de la Vila
Imatge de la concentració d'ahir a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Nova concentració de les Àvies i Avis per la Independència, ahir, a la plaça de la Vila. La concentració va aplegar prop de la trentena de persones, en un dia de tardor amb temperatura alta i amb el cel ennuvolat. I amb força visitants, encara, que es concentren els dimecres al Barri Antic atrets pel mercadet ambulant. Les Àvies i Avis van seguir el guió establert i que porten a terme setmana rere setmana. La part d'avisos, en aquest cas, es va centrar en el proper desplaçament que faran a Lleida, el dilluns de la setmana vinent, en motiu de la concentració dels diferents grups del país que conformen el col·lectiu Taca d'Oli. D'altra banda, aquest proper diumenge a les 12 h, al costat de les escales reials del port, toca fer la concentració quinzenal.

Tot seguit es va entrar a la part dels càntics i de la crida d'eslògans reivindicatius. Com sempre, es va començar aquesta tanda amb el cant de l'Estaca i es va cloure amb els Segadors. Entremig, els eslògans reivindicant la independència dels Països Catalans ("Ni Espanya, ni França, Països Catalans"), crits contra la justícia espanyola ("...vergonya d'Europa") i a favor de la República ("som República, quedeu-vos el Borbó).

Comenta aquest article