Informació general

Espai urbà

Es repararà la barana de fusta del carrer de Jaume Ferran, trencada des de fa molt de temps

El regidor de Serveis, Josep M. Vallès, va explicar que, "quan es va anar a comprar el material resulta que aquest tipus de diàmetre de la fusta està descatalogat"

Per Berta Ruiz

Imatge de la barana trencada del carrer de Jaume Ferran
Imatge de la barana trencada del carrer de Jaume Ferran | Lluís Rovira i Barenys

La barana de fusta del carrer de Jaume Ferran que, des de fa molt de temps, està trencada serà reparada amb la major brevetat possible. Així ho anunciava el regidor de Serveis, Josep M. Vallès, en la sessió plenària del passat 30 de setembre. Ho feia després d'una pregunta formulada pel regidor de JxC, Lluís Abella qui va recordar que, "fa un any aproximadament, una de les gestions que jo mateix portava era la compra del material necessari per reparar o substituir aquesta barana de fusta que protegix de la llera del barranc de la Verge del Camí. Va ser entrar vostè i no hem sabut res més".

Abella va insistir que, "la barana continua malmesa en molts trams i això ens preocupa molt perquè hi ha zones on el desnivell amb el barranc és molt pronunciat i podríem tenir un disgust. A més, això s'agreuja quan justament al costat hi ha un carril bici molt utilitzat pels alumnes de l'escola Joan Ardèvol, amb el perill que això representa. Per què fan aturar aquesta actuació tan necessària? Els demanem que es posin a treballar i reverteixin aquesta situació".

Josep M. Vallès: "Quan es va anar a comprar el material resulta que aquest tipus de diàmetre de la fusta està descatalogat"

Sobre aquesta qüestió, el regidor de Serveis, Josep M. Vallès, va donar la raó al portaveu de JxC afirmant que, "aquesta barana s'ha d'arreglar". L'explicació del perquè no s'ha fet encara, tal com va indicar Vallès, "és que teníem la partida econòmica preparada i quan es va anar a comprar el material resulta que aquest tipus de diàmetre de la fusta està descatalogat. Les fustes que es fabriquen ara són més amples i aquelles que se situen properes al tràfic també han de ser més resistents. Ara s'està avaluant si es poden buscar algunes fustes que estiguin en desús o bé comprar una fusta nova. El tema ja està previst i es resoldrà de la millor manera possible. Té tota la raó en aquesta qüestió".

Comenta aquest article