El Mediterrani cau derrotat per la mínima en la seva visita a la pista del Roquetes

Imatge d'un partit del Mediterrani, aquesta temporada
Imatge d'un partit del Mediterrani, aquesta temporada | Berta Ruiz

Divisió d'Honor Catalana (Grup 3)

Roquetes 4 - CFS Mediterrani 3

El CFS Mediterrani va visitar, aquesta jornada, la pista del Roquetes. A l'inici del partit, els locals es van fer amb el domini del partit i els cambrilencs no van poder competir al seu nivell habitual. A més, el Roquetes es va posar amb un 2 a 0 favorable després de dues errades greus del Mediterrani. A partir d'aquí, els cambrilencs es van despertar i Albert reduïa distàncies. Quan millor estava jugant el Mediterrani, una nova errada en defensa era aprofitada pels locals per anotar el 3 a 1, resultat amb el què es va arribar al descans.
La segona part va continuar amb un insistent Mediterrani que dominava la pilota i els locals tenien ocasions perilloses en alguna transició. Marc va fer el 3-2 i semblava que els cambrilencs podrien fer l'empat. A falta de cinc minuts del final, un contraatac del Roquetes feia pujar el 4 a 2 al lluminós però, pocs segons després, David retallava distàncies marcant el 4 a 3. Encara quedaven un parell d'ocasions clares per als dos equips; l'última doble ocasió a càrrec del Mediterrani la van treure en dues ocasions de sota pals.
El Mediterrani va perdre els punts per la seva fluixa competitivitat inicial. L'equip va fer un bon partit, exceptuant els primers minuts de l'enfrontament. Aquest proper dissabte, a les 18 hores, l'equip rebrà la visita del Fraga Futsal.