Dos atletes del Club Atletisme Cambrils prenen part al IX Memorial Lluís Uribe

Elisa Laguna, en el carril interior, en una de les curses del passat dissabte
Dissabte passat es va disputar a la pista d’atletisme de la Universitat de Barcelona el IX Memorial Lluís Uribe. Representant el Club Atletisme Cambrils hi van participar Elisa Laguna i Carlos Martínez. Tots dos van prendre part a les proves de velocitat, els 100 metres llisos i els 200 metres llisos.

L’Elisa va tenir una actuació força destacada. Va guanyar la segona semifinal dels 100 metres llisos amb un registre de 13”55, millorant la seva marca personal en 68 centèsimes.

Una hora més tard participava a la final directa dels 200 metres llisos en què va arribar en una meritòria quarta posició amb 28”65, millorant en 39 centèsimes la seva marca personal assolida a la final del Campionat de Catalunya.

Mitja hora més tard, va disputar la final dels 100 metres llisos en què va arribar en tercera posició i va assolir la medalla de bronze. En aquest cas la marca va ser inferior a la de la semifinal, producte de la fatiga acumulada al llarg de la tarda.

Cal qualificar els resultats de molt bons, tant pel que fa a les marques, que la situen entre les cinc noies més ràpides de Cambrils de tots els temps, com pel fet de pujar al pòdium. L’Elisa es troba a la categoria juvenil (menors de 17 anys) i la competició era a nivell absolut.

Per la seva part, Carlos Martínez va quedar segon a la tercera semifinal dels 100 metres llisos amb una marca de 12”12, a només 5 centèsimes de la seva marca personal.

Als 200 metres llisos el Carlos assolia la cinquena millor marca dels participants amb 24”65, allunyat dels 23”88 que va assolir a la final del Campionat de Catalunya.

La propera competició on participaran els atletes locals serà el Trofeu Nemesi Ponsati que es disputarà en dues jornades el cap de setmana del 21 i 22 de juliol a l’estadi d’atletisme Joan Serrahima de Barcelona.