Cursa

Tres posicions de podi per a tres atletes del Club Atletisme Cambrils a la XXX Milla de Vandellòs

Per Pere Ferrando

Un moment de la sortida de la cursa en les categories inferiors
Un moment de la sortida de la cursa en les categories inferiors | Cedida

El passat dissabte 8 d'octubre a la tarda, es va disputar a Vandellòs la 30ena. edició de la Milla de Vandellòs. Una milla equival a una distància 1.609 m. El recorregut consistia en donar cinc voltes a un circuit amb un cert desnivell que recorria els carrers de la població. Les categories més petites feien 2 o 3 voltes, depenent de l'edat. De part del Club Atletisme Cambrils hi van participar quatre atletes, que van assolir la següent estadística: Camila Retamal va ser primera en la categoria s-18; Èlia Bayón va ser primera en la categoria s-8 i Martina Gómez va assolir la tercera posició en la categoria s-10.