Societat

Se celebren durant tot el cap de setmana les Festes del Barri del Nou Cambrils

Per Redacció



Durant tot el cap de setmana s'han celebrat diverses  activitats esportives
Divendres a la tarda es van iniciar les Festes del Barri del Nou Cambrils que s'han celebrat durant tot el cap de setmana. Divendres a la tarda es van realitzar les primeres activitats del programa, activitats esportives dirigides als més petits. Al vespre es va celebrar l'inici de les festes amb coets i el grup de timbalers de Cambrils Cop de Cap. Acte seguit l'exregidor d'Ensenyament –Ramón García Mateos– va ser l'encarregat de llegir el pregó de les festes d'enguany. La jornada va finalitzar amb ball a càrrec de l'orquestra Duet L'Essència.

Durant tot el dissabte, tant al matí com a la tarda, el barri va organitzar diferents activitats infantils i esportives, com per exemple la tradicional bicicletada popular. A la nit, a partir de les 23 hores, es va celebrar la nit temàtica del Brasil.

Finalment, diumenge es van disputar les finals esportives de les diferents activitats que s'havien realitzat al llarg del cap de setmana i es va fer l'entrega de trofeus. A la tarda es va fer una xocolatada popular i la festa de l'escuma.

Es va posar punt i final al programa de les festes del barri amb cinema a l'aire lliure i el fi de festa va anar a càrrec del Ball de Diables de Cambrils.

Comenta aquest article