El CH Cambrils encaixa una nova derrota a domicili, a la pista del CH Berga

imatge d'un partit del CH Cambrils, aquesta temporada
imatge d'un partit del CH Cambrils, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Handbol

Segona Catalana (Primera Fase - B)

CH Berga 38 - Cambrils 34

El CH Cambrils visitava, aquesta passada jornada, la pista del CH Berga, on encaixa una nova derrota. Sembla que la victòria fora de casa encara no arriba, de moment, aquesta temporada. Davant d'un pavelló ple, els cambrilencs van viure un partit molt intens i amb gran ambient a la graderia. El partit ja es va decidir en la primera part amb un Berga molt més efectiu que el Cambrils. De fet, els locals assolien una renda molt important al descans de 23 a 16 que posava molt coll amunt qualsevol remuntada dels cambrilencs. En el segon període, el Cambrils va pressionar més en defensa i fins i tot van arribar a posar-se a tres gols de diferència. Aquest esforç però, no va ser suficient per capgirar el marcador. El Berga va poder mantenir les diferències en el marcador i endur-se el triomf per quatre gols, 38 a 34. Malgrat la derrota, el CH Cambrils és manté a la meitat de la classificació, en el novè lloc del seu grup.

Aquest proper cap de setmana, l'equip té jornada de descans.