Informació general

Equipaments

La remodelació del Mercat Municipal de la Vila encara no té data

En la darrera sessió plenària del passat 30 de setembre la portaveu d'ERC, Camí Mendoza, va retreure al govern municipal que no s'hagués fet en el darrer any

Per Berta Ruiz

Imatge d'arxiu del Mercat Municipal de la Vila, aquest passat mes de març
Imatge d'arxiu del Mercat Municipal de la Vila, aquest passat mes de març | Lluís Rovira i Barenys

El futur del Mercat Municipal de la Vila va tornar a sortir a la palestra en la sessió plenària del passat 30 de setembre. Novament, des d'ERC van preguntar sobre aquest equipament. La seva portaveu, Camí Mendoza, es va mostrar força crítica amb l'actual regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera. Segons va manifestar Mendoza: "ja ha passat un any des de que estan al govern i el senyor Romera com a responsable de la gestió del Mercat Municipal de la Vila. Pensen tornar a treure la licitació de les parades perquè es torni a omplir de paradistes o esperaran que s'acabi la pròrroga i tancaran les portes del mercat? El Mercat és un edifici que està en pla nucli urbà de la Vila i, a més, és un edifici que està protegit com a Bé d'Interès Local. És important que posin fil a l'agulla per saber què faran quan s'acabi la pròrroga en vigor. Quin és el projecte que pensa impulsar el govern?".

"Hem d'explorar a nivell pressupostari i a d'altres nivells com afrontem aquest repte"

A tot aquest seguit de qüestions, el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, va manifestar: "em quedo sobtat perquè vostè –senyora Mendoza– va tenir l'oportunitat de fer la inversió que calia al Mercat Municipal de la Vila i en comptes d'això va decidir comprar l'edifici que hi ha al davant. Això no és nou sinó que ve des de fa molts anys. Fa molts anys que s'hauria d'haver tingut una previsió. Vostè va tenir l'oportunitat de fer la inversió i la reforma que el mercat necessitava però va decidir comprar l'edifici del celler". Dit això, el regidor de Promoció Econòmica va afirmar que, "evidentment, aquest és un tema de ciutat, és un tema important i nosaltres com a govern volem que hi hagi un Mercat de la Vila, un mercat municipal de Cambrils. Per tot plegat, hem d'explorar a nivell pressupostari i a d'altres nivells com afrontem aquest repte". 

Comenta aquest article