Segona derrota consecutiva del Cofran 95 CB Cambrils a domicili en la tercera jornada de lliga

Imatge del primer partit de lliga del CB Cambrils disputat a finals de setembre
Imatge del primer partit de lliga del CB Cambrils disputat a finals de setembre | Berta Ruiz

Bàsquet - Segona Catalana

CB VALLS BNA 53 – COFRAN 95 CB CAMBRILS 45

Pablo Rodríguez (4), Pere Tost (5), Alex Rodríguez (10), Ferran Torres (8), Rubén Molina (8) – Joan Berengué (6), Pau Escrivà, Oscar Font, Marc Gené (4),Roger Audi.

2 Triples (2 Berengué). 7/12 Tirs lliures. 21 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 9-11 / 9-13 / 18-9 / 17-12

Segon desplaçament consecutiu del COFRAN 95 – CB CAMBRILS masculí, i en una altra pista molt complicada com la del CB Valls, on es va escapar la victòria degut al baix encert ofensiu. No obstant això, tot el partit va estar marcat per la igualtat en el marcador. El primer quart va ser un intercanvi constant de cistelles, i tot que els cambrilencs van acabar per davant en el marcador (9-11), el ritme el marcava l’equip local. Amb moltes precipitacions en atac per part dels cambrilencs, no aconseguien opcions clares per anotar. Un ritme que continuava en l’inici del segon període, amb defenses amb molta pressió per part del locals aconseguint que els cambrilencs no estiguessin còmodes a la pista. A mesura que passaven els minuts, els blaus poc a poc anaven trobant opcions més fàcils per anotar. Malgrat això, no aconseguien marxar en el marcador. El descans s’arribava amb 6 punts de diferència en el marcador, 18-24.

En els dos primers minuts del tercer quart, es va aconseguir la màxima diferència a favor dels cambrilencs, 8 punts (20-28), però en els següents minuts, els vallencs ho van igualar i, en el minut 24 es col·locaven a 2 punts de distància (28-30). A partir d’aquí va tornar el canvi de cistelles constant, però aquesta vegada el CB Valls BNA, tot i la bona defensa dels cambrilencs, aconseguien segones opcions i capgiraven el marcador a l'acabar el període, 36 a 33.

Amb tot per decidir en el darrer quart, els cambrilencs van aconseguir dues cistelles consecutives només començar, tornant a posar-se per davant (36-37). Va continuar la igualtat fins als darrers minuts, però els locals aprofitaven les segones opcions per agafar avantatge en el marcador, entrant en l’últim minut amb 4 punts de diferència (48-44). La falta d’encert de cara a cistella del Cambrils no va permetre la remuntada i el partit es va acabar amb el definitiu 53-45 final.

El proper partit del COFRAN 95 – CB Cambrils masculí serà a casa el diumenge 16, a les 10:45 hores contra el Reus Ploms Salle Negre.