Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH s'estrena amb una treballada victòria davant l'Amposta

L'equip cambrilenc enceta una nova temporada amb una profunda renovació de la plantilla

Per Redacció

El Cambrils CH va derrotar l'Amposta en el partit que va disputar aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports
El Cambrils CH va derrotar l'Amposta en el partit que va disputar aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins                   Segona Catalana                  Grup 1A

Cambrils CH 6  -  CHP Amposta 5

El Cambrils CH va iniciar la temporada amb una victòria en el partit que va disputar aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports. Els jugadors cambrilencs van començar el partit endollats i aviat es van fer amb el pes del partit, ajudat amb que en tan sols 6 minuts, l'equip local s’havia posat amb un marcador favorable de 2-0. El primer gol va ser obra de Pere, que de cullera va fer el primer pels locals. El seu germà Albert, fitxatge d’aquesta temporada, no volia ser menys i es volia estrenar en el seu compte particular, amb un xut de pala.

L’Amposta va demanar temps mort per intentar refer-se, però no va ser fins a 11:44 per la mitja part, que un arrastrada de Robert va reduir distàncies. En aquell moment, el partit va embogir amb un penal per cada costat en menys de dos minuts de diferència. Roger, per part del Cambrils, ampliava el marcador i Robert, de nou, tornava a retallar distàncies a 8 minuts del descans. Amb el 3-2 l’Àrbitre va anul·lar dos gols al conjunt visitant, que van ser molt protestats: el primer d’ells, en interpretar que el porter tenia la bola, situació per la qual xiularia buling. La segona, per xiular una falta prèviament per part del Cambrils. Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

Quan tan sols s’havien jugat 8 minuts, Pau agafava un rebot per establir l’empat a 3. En aquells moments el Cambrils no s’acabava de sentir del tot còmode a pista i, inclús, va haver de gestionar una situació d’inferioritat quan al minut 15, Pere rebia una targeta blava. El partit semblava que estava en punt mort i que en qualsevol moment es podria inclinar la balança. Això no va passar fins el minut 8.27, quan Robert va fer el seu hat-trick particular, gol que suposava el 3 a 4 i que feia entreveure que el partit s’animaria en els últims minuts.

A 6.21 del final, Albert va empatar de penal. Els dos equips anaven a pel partit, però una contra del Cambrils, va comportar que Pere tornés a posar l’equip, 5 a 4, per davant a 3.30 pel final. Un minut més tard, Javier va rebre una bola dins de l’àrea i amb una mitja volta i un potent xut de cullera per l’escaire, va ampliar distàncies, fent entreveure que el resultat (6 a 4) seria definitiu. Però no va ser així, ja que a 1.38 del final Josep, d’un xut de mitja pista feia pujar el 6 a 5 i posava la por al cos als locals. Els dos equips estaven a una falta de la directa però només va ser l’Amposta els que hi van arribar, acció que els locals, a pocs segons del final, no van saber aprofitar i el marcador ja va ser el definitiu.

Aquest proper cap de setmana el Cambrils CH juga a la pista del Club Patí Vilanova.

Renovació gairebé completa de la plantilla del Cambrils CH

El Cambrils CH afronta una nova temporada amb una renovació important de la plantilla respecte la temporada passada. A la banqueta continua Oriol Valera i només tres jugadors de la darrera temporada continuen a l'equip: Roger Martínez, Jordi Morales i Pere Capdevila. Les noves incorporacions són Albert Capdevila, procedent del Reus Deportiu; Marcel Castellnou, procedent de l'Espluga; David Millan, jugador format a la base del club cambrilenc i que la darrera temporada jugava al Riudoms; Armando Quintanilla, jugador xilè procedent del Reus Deportiu i s'espera l'arribada del seu germà, Felipe Quintanilla, un dels porters de la selecció xilena i que es preveu que s'incorpori a l'equip aquest mes d'octubre després de que s'enllesteixin tots els tràmits. L'equip cambrilenc també compta amb el reforç del porter de l'equip de 3a Catalana, Arnau Martos i d'alguns júniors i juvenils que poden reforçar l'equip com ara ho va fer aquest darrer partit, com va ser el cas de Javier Isern.

Equips en totes les categories

D'altra banda, aquesta temporada el club cambrilenc ha completat totes les categories de la base i disposa de un equip de prebenjamins, dos de benjamins, 1 d'aleví, un infantil, un femení Fem 15, dos juvenils, un júnior, un sènior B i el sènior A. A banda, disposa de l'escola d'hoquei en el que s'estan incorporant els més petits a la pràctica de l'hoquei patins.

Comenta aquest article