Esports

Tir al plat

Antoni Ruiz Nat obté la medalla de plata amb l'equip català en la fase prèvia del Campionat d'espanya de Fossat Universal

La prova es va disputar aquest passat cap de setmana a Valladolid

Per Redacció

L'equip català, amb Antoni Ruiz nat, va quedar segon en la fase prèvia
L'equip català, amb Antoni Ruiz nat, va quedar segon en la fase prèvia | Cedida

L'equip català, en el que hi formava part el tirador cambrilenc Antoni Ruiz Nat fent equip amb Joan F. Garcia Fontgibell i Sergi Miró Escoda, ha obtingut la medalla de plata de la fase prèvia en el Campionat d'Espanya d'Autonomies de Fossat Universal que s'ha celebrat aquest darrer cap de setmana a Valladolid i en el que hi han participat 100 escoltes de tot el territori estatal. Cal dir que la climatologia ha estat perfecta i es van disputar 200 plats entre dissabte i diumenge en la fase prèvia, en la que l'equip català va quedar segon. Després d'aquesta prèvia, en el quadrant de les eliminatòries, l'equip català va perdre contra València per 71 a 72.

En l'apartat individual, Antoni Ruiz va obtenir el 15è lloc fent un total de 187 plats dels 200 totals. Després de la disputa d'aquest campionat es dona per finalitzada la temporada havent aconseguit aquesta medalla de plata.

Comenta aquest article