El Mediterrani comença la lliga amb bon peu i s'endú els tres punts de la pista del Maristes Lleida

Els cambrilencs es presentaven a Lleida amb moltes baixes i amb tres jugadors del planter per afrontar el primer partit de lliga de la temporada 2022-2023

Imatge d'un partit de pretemporada del Mediterrani
Imatge d'un partit de pretemporada del Mediterrani | Berta Ruiz

Futbol sala                         Divisió d'Honor Catalana                    Grup 3

Maristes Montserrat Lleida 2 - CFS Mediterrani 5

Els cambrilencs es presentaven a Lleida amb moltes baixes i amb tres jugadors del planter per afrontar el primer partit de lliga de la temporada 2022-2023. En els primers minuts, els dos equips es van mostrar molt de respecte tot i que les ocasions locals van començar abans que les dels visitants. A poc a poc el Mediterrani es va anar trobant cada vegada més còmode i Albert Chàfer, en una acció de murrieria, feia pujar el 0-1.
Cinc minuts després, els locals empataven i així s'arribava al descans amb el resultat d'empat.

La segona part va ser clau pel desenvolupament del resultat. Els cambrilencs es van posar per davant amb gols novament de Chàfer i David. Els locals van intentar escurçar distàncies però en un contraatac, Albert Chàfer feia el seu hat-trick posant l'1 a 4 que presagiava un final feliç per als cambrilencs. Però a falta de 3 minuts per a l'acabament, el Mediterrani es va fer un gol en la porteria pròpia. Tot i això no van perdre el control del partit i a falta d'un segon David, tancava el marcador amb el 2-5.
El proper cap de setmana el Mediterrani rep el Laguna en l'interessant derbi cambrilenc.