Informació general

Educació

L'Ajuntament i la Generalitat revaliden el conveni per a la gestió de la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC)

Aquestes activitats educatives complementàries de l'ESO van adreçades a l'alumnat amb necessitats educatives específiques derivades de la no adaptació al medi escolar

Per Berta Ruiz

L'Ateneu Juvenil és la seu de la UEC
L'Ateneu Juvenil és la seu de la UEC | Berta Ruiz

El plenari municipal del passat divendres va aprovar, per unanimitat de tots els grups, el conveni de col·laboració entre la Generalitat i l'Ajuntament de Cambrils per a la gestió de la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) per al curs 2022-2023. La regidora d'Educació, Ingrid Duch, va explicar que aquest conveni recull les activitats educatives complementàries de l'ESO i adreçades a l'alumnat amb necessitats educatives específiques derivades de la no adaptació al medi escolar. Aquestes activitats es realitzen fora del centre ordinari de tal manera que esdevenen un espai idoni per desenvolupar diferents àmbits com: lingüística social, científic, tecnològic i pràctic.

La regidora va detallar que mitjançant aquest conveni, l'Ajuntament assumeix la gestió establint les condicions i criteris econòmics més adients per al servei. La Generalitat ingressarà a l'Ajuntament –en relació a aquest encàrrec–, la quantitat de 606 euros mensuals per cada alumne escolaritzat en horari complet amb un màxim de 12 alumnes i revisarà el seu desenvolupament pedagògic.

Comenta aquest article