Societat

La presidenta de l'Associació de Gent Gran de la Casa del Mar rep un reconeixement de la Generalitat

Per Judit Pinazo



Montserrat Pujals, a la seu de l'associació, amb la placa que ha rebut recentment
La presidenta de l'Associació de Gent Gran de la Casa del Mar de Cambrils –Montserrat Pujals– ha rebut un reconeixement per la seva tasca i dedicació a l'associació durant els darrers anys. El Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat li ha fet entrega recentment d'una placa commemorativa pel seu esforç i dedicació a l'associació.

La placa se li va entregar en el marc del berenar de fi de curs dels cursos de gimnàs, subvencionats per la Generalitat, i que l'associació organitza cada any. En aquests cursos hi participen 35 socis de l'associació i es realitzen al Palau Municipal d'Esports. Montserrat Pujals es mostrava, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, molt satisfeta pel reconeixement que ha rebut per la feina feta. La Generalitat va fer entrega a tots els socis d'un diploma de participació en el curs.

Trobada de Cases del Mar de Catalunya

El passat 9 de maig es va celebrar a Montserrat la trobada anual de Cases del Mar de Catalunya, que convoca la Generalitat de Catalunya. A la trobada hi van assistir un total de 18 municipis, des de Llançà fins a les Cases d'Alcanar. Els assistents a la trobada que ho van voler van poder anar a missa i després es van reunir per celebrar el dinar. De l'Associació de Gent Gran de la Casa del Mar de Cambrils hi van assistir un total de 55 socis.

A l'acte hi va assistir el conseller de Governació i Administracions Públiques –Joan Puigcercós–, que va fer entrega a tots els presidents de les associacions de les Cases del Mar d'un trofeu commemoratiu.

Comenta aquest article