El Cambrils Unió femení encaixa la primera derrota de la temporada al camp del Viladecans

Malgrat el resultat final, 3 a 0, va ser un partit molt igualat per part d'ambdós equips

Imatge d'un partit del Cambrils Unió femení aquesta temporada
Imatge d'un partit del Cambrils Unió femení aquesta temporada | Juan Antonio Dorado

Futbol                         Preferent femení                Subgrup A

Viladecans 3 - Cambrils Unió 0

El Cambrils Unió femení va encaixar la primera derrota de la temporada, aquest cap de setmana, en el seu desplaçament al camp del Viladecans. Malgrat el resultat final va ser un partit molt igualat per part d'ambdós equips. Les locals es van avançar en la primera part, en el minut 24, però el Cambrils va seguir competint per intentar capgirar el marcador. Ja en la segona part, l'àrbitre va anul·lar un gol a les cambrilenques –una decisió molt dubtosa i molt criticada per la banqueta del Cambrils– que hauria suposat l'empat. A partir d'aquí, el Cambrils Unió va anar a per totes i va arriscar per intentar aconseguir l'empat.

En el tram final del partit, amb l'equip molt bolcat i pràcticament a la desesperada, va arribar el segon del Viladecans en el minut 82. A més, tant sols sis minuts després, arribava el tercer que sentenciava la derrota de les cambrilenques.

Després de tres jornades, el Cambrils Unió ocupa el quart lloc del seu grup. El proper partit serà el diumenge 9 d'octubre, a les 12.30 hores a casa, contra l'Igualada –segon classificat de grup–.