El FC Cambrils guanya al Vila-seca B i suma els tres primers punts

Segon partit de la temporada i primera victòria del FC Cambrils en el partit que va disputar aquest passat dissabte a l'estadi municipal davant el Vila-seca B

El FC Cambrils va guanyar al Vila-seca B en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                  Quarta Catalana               Grup 23

FC Cambrils 3 - Vila-seca B 1

Segon partit de la temporada i primera victòria del FC Cambrils en el partit que va disputar aquest passat dissabte a l'estadi municipal davant el Vila-seca B. El partit va tenir una part per cada equip. El FC Cambrils va tenir una primera part molt bona i, en el segon temps, es va dedicar a aguantar el resultat, cosa que va significar que l'equip visitant disposés de més aproximacions a l'àrea cambrilenca.
El primer gol va arribar de penal, al minut 7, per part del Vila-seca, però el Cambrils es va refer ràpidament i al minut 16, Diallo va empatar el partit. Al minut 20, César Esteban va marcar el 2-1, i Héctor Pereira, al minut 43, v fer pujar el 3 a 1 amb un golàs després d'un xut de fora de l’àrea i que va entrar a la porteria per l’esquadra. A la segona part, degut a la pressió visitant, va arribar el segon penal en contra, però en aquesta ocasió la pilota va tocar el travesser i va anar fora.
Aquest proper cap de setmana el FC Cambrils visitarà el camp del Pare Manyanet.