Esports

Tir olímpic

Novena posició per al tirador Jordi Balañá al campionat d'Espanya de pistola lliure

El campionat de pistola lliure va ser la darrera competició, atès que és considerada la categoria reina de precisió

Per Redacció

Jordi Balañá va competir al campionat d'Espanya disputat a Granada
Jordi Balañá va competir al campionat d'Espanya disputat a Granada | Cedida

El passat diumenge 25 de setembre es va disputar el Campionat d'Espanya de Pistola Lliure al Centre d'Alt rendiment Esportiu de Tir Olímpic a Granada. El campionat de pistola lliure va ser la darrera competició, atès que és considerada la categoria reina de precisió, com a colofó a dues jornades de competicions en diverses modalitats esportives en totes les categories possibles.

Aquest campionat es va iniciar amb una fase prèvia de 15 minuts de preparació. Un cop acabats va començar la competició que va constar de 60 trets en 90 minuts, a un blanc de precisió situat a 50 metres, controlats amb blancs electrònics i monitors de puntuació. A la prova hi va competir, per primera vegada, l'esportista del Club de Tir Olímpic Cambrils, Jordi Francesc Balañá Arbó aconseguint finalitzar entre els deu primers classificats obtenint una merescuda novena posició, ja que hi va haver una participació de més de trenta esportistes. El guanyador d'aquesta edició del campionat va ser l'esportista José María Muñoz Colom del Club de Tir Olímpic Illa de León.

Des del club cambrilenc volen felicitar, una vegada més, pels bons resultats que s'estan aconseguint en aquests campionats tan importants del calendari de la Federació Espanyola.

Comenta aquest article