Handbol

Derrota del CH Cambrils a la pista de l'Handbol Ribes en el seu retorn a la Segona Catalana

Els cambrilencs van caure derrotats per un clar 32 a 23 davant d'un equip molt fort i molt sòlid, però van plantar cara durant tot l'enfrontament

Plantilla i cos tècnic de l'equip sènior del CH Cambrils aquesta temporada
Plantilla i cos tècnic de l'equip sènior del CH Cambrils aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Handbol

Segona Catalana (Primera Fase - B)

Handbol Ribes 32 - CH Cambrils 23

Primer partit de la temporada per a l'equip sènior del Club Handbol Cambrils en el seu retorn a la Segona Catalana. Un desplaçament difícil a la complicada pista del CH Ribes, equip que la temporada anterior va disputar les fases d'ascens per pujar a la Primera Catalana.

Els locals van entrar molt més endollats al partit i van assolir rendes de 3 i 4 gols de diferència que el Cambrils va poder mantenir al llarg de la primera part amb una defensa pressionant. No obstant això, els cambrilencs van tenir massa errades en atac i això els va impedir acostar-se més en el marcador. Es va marxar al descans amb un avantatge local de cinc gols: 16 a 11.
En la represa, el Cambrils va augmentar la seva intensitat i la seva efectivitat en el joc. A més, en diverses ocasions, l'equip cambrilenc va tenir la possibilitat de posar-se a dos gols de diferència, però la seva inexperiència i la joventut davant d'un equip molt sòlid van decantar la balança cap als locals. Malgrat que el resultat final va ser força ampli, 32 a 23, el partit va ser molt competit per part d'ambdós equips.

Aquest proper dissabte 1 d'octubre, a les 18 hores, el CH Cambrils debutarà a casa contra el CE Tortosa, en l'únic duel provincial de la categoria.