Societat

Solidaritat

La delegació tarragonina de la Fundació Esclerosi Múltiple busca voluntaris per sumar-se a la campanya «Una poma per la vida»

El 22 d'octubre tothom podrà col·laborar amb la campanya comprant una poma solidària per 1,50 € als establiments Bonpreu i Esclat d'arreu de Catalunya

Per Redacció

Cartell de la campanya solidària "Una poma per la vida"
Cartell de la campanya solidària "Una poma per la vida" | Cedida
Bonpreu i Esclat i la Fundació Esclerosi Múltiple col·laboren, un any més, en l'organització de la 14ena edició de la campanya solidària "Una poma per la vida", una iniciativa que té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania respecte l’esclerosi múltiple (EM), una malaltia neurodegenerativa amb la que conviuen milers de persones a Catalunya. El 22 d'octubre tothom podrà col·laborar amb la campanya comprant una poma solidària per 1,50 € als establiments Bonpreu i Esclat d'arreu de Catalunya.
 
La recaptació de totes les pomes venudes es destinarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, que treballa per promoure iniciatives per acompanyar les persones amb esclerosi múltiple des del moment del diagnòstic i oferir els serveis necessaris en funció de l’evolució de la malaltia: neurorehabilitació, intermediació laboral o suport psicològic.
 
Des de la delegació tarragonina de la Fundació Esclerosi Múltiple fan una crida al voluntariat, ja que es necessiten persones voluntàries que col·laborin en aquesta jornada solidària. Es pot contactar a l'adreça de correu electrònic sbove@fem.es, trucant al telèfon 626 269 588 o bé accedint a aquest enllaç.
 
 

 

 

 

L’Apunt

Com hi puc participar?

  • Apropa’t al taulell on hi haurà la poma solidària i la persona voluntària.
  • La poma pot ser un regal per a una persona estimada o un auto regal solidari.
  • Les pomes solidàries són totes de proximitat de Girona i de Lleida.
  • La poma es paga a la caixa amb la resta de la compra i costa 1,5 €.
D'altra banda, també es pot comprar la poma online:
  1. Entra a www.unapomaperlavida.cat
  2. Tria quantes pomes vols regalar i a qui li farà il·lusió aquest regal.
  3. Tria la frase que vols enviar juntament amb la poma.
  4. Rebràs per correu electrònic la poma virtual que té el mateix valor que la física amb la diferència que no la podràs mossegar.