Esports

Tir olímpic

Josep Joan Pallarès del Club de Tir Olímpic Cambrils s'endú la segona fase del campionat d'Espanya de pistola d'aire

Per Redacció

Josep Joan Pallarès del Club de Tir Olímpic Cambrils es va endur aquesta segona fase del campionat
Josep Joan Pallarès del Club de Tir Olímpic Cambrils es va endur aquesta segona fase del campionat | Cedida

Aquest passat diumenge 25 de setembre va tenir lloc la segona fase del Campionat d’Espanya de Pistola d’Aire a les instal·lacions de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès (Barcelona). La competició es va dur a terme al pavelló cobert per a la modalitat olímpica de pistola d'aire –10 metres–, equipat amb més de 70 dianes electròniques de la Federació Catalana de Tir Olímpic.

Després que tots els participants fessin el control de pes del gallet de l’arma va començar la competició. En primer lloc hi va haver un quart d'hora de prova on es poden fer trets reals a la diana i es mostren els resultats als monitors. Un cop acabat aquest temps, els jutges informen per megafonia que el temps de competició comença i els esportistes compten amb 75 minuts per fer 60 trets. La participació per part de tots els clubs no va ser gaire nombrosa pel fet que les segones fases són complement del campionat d’Espanya.

Del Club de Tir Olímpic Cambrils hi va participar Josep Joan Pallares aconseguint guanyar el campionat en la categoria veterà quedant per davant dels esportistes, fins i tot de sèniors, amb 538 punts sent la millor puntuació de tota la competició.
 

Comenta aquest article