El Cambrils Unió s'imposa al Balaguer en el darrer partit de la pretemporada

L'equip cambrilenc va remuntar un resultat advers i es va imposar al Balaguer, equip també de la Primera Catalana

El Cambrils Unió i el Balaguer es van enfrontar aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal cambrilenc | Berta Ruiz

Futbol                        Partit de pretemporada

Cambrils Unió 2 - Balaguer 1

Alineació: Edgar, Agüero, Pol Fernández, Roger Cunyat, Camilo, Menacho, Adri Morales, Pau Prados, Miki, Ivan Martínez i Ramon Lladó (Marigot, Álex Ruiz, Cholo, Ikaro i Luna).

Gols: 0-1 m 1; 1-1 m. 48 Marigot; 2-1 m. 68 Miki.

Targetes: groga a Marigot.

Onzè i últim partit amistós de pretemporada del Cambrils Unió que el va enfrontar, aquest passat dissabte a l'estadi municipal, davant el Balaguer, equip també de Primera Catalana, però englobat al grup 2.
La primera meitat va estar dominada pel Balaguer, equip que es va situar millor sobre el terreny de joc i que portava una marxa més de manera que exercia una intensa pressió sobre els jugadors cambrilencs que els mantenia tancats a la seva parcel·la. A més, el Balaguer aconseguia marcar en el primer minut de joc, un gol de molta sort ja que el refús de la pilota del porter local Edgar va impactar a l'esquena d'un jugador contrari i es va introduir a la porteria. Pobre bagatge del Cambrils amb fan sols un tir a porteria per part de Miki i ja en el minut 45.

Els diferens canvis introduïts van fer que millorés, i molt, el joc del Cambrils. Així doncs, en el minut 48 aconseguia l'empat després d'un córner centrat per Ikaro i rematat per Marigot, de cap, que feia l'empat a 1. Vint minuts després, centrada de Cholo i Miki, també de cap, aconseguia el 2-1. A més el Cambrils va tenir fins a tres clares ocasions, al m. 58 a càrrec de Marigot, al 83 d'Adri Morales i el 89 de Miki. El Balaguer, pràcticament, no va xutar a porta en aquest segon temps.

El balanç dels onze partits jugats aquesta pretemporada ha estat de 4 victòries, 4 derrotes i 3 empats. Aquest proper dissabte comença la competició de lliga de la temporada 2022-2023 i el Cambrils Unió s'estrenarà al camp de l'Ascó.