Informació general

Restauració

L'Ajuntament atorga la concessió del bar-restaurant del Parc del Pescador a l'empresa Rompeolas Chiringuitos

L'empresa obté la concessió per un període de 25 anys i afrontarà unes obres de reforma per un valor de 213.755 euros

Per Redacció

Imatge de l'actual establiment de bar-restaurant del parc del Pescador
Imatge de l'actual establiment de bar-restaurant del parc del Pescador | Cedida

El Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament ha atorgat la concessió de l'establiment de restauració del parc del Pescador a l'empresa Rompeolas Chiringuitos SL per un període de 25 anys amb un cànon de 19.555 euros anuals. Aquesta nova adjudicació comporta que s'hagi de reformar tot l'edifici per adequar l'espai a les noves normatives i criteris de gestió actuals dels establiments de restauració. A partir del mes d'octubre, la nova empresa concessionària del bar-restaurant del Parc del Pescador iniciarà les obres de renovació total de les instal·lacions, que romandran tancades per aquest motiu fins l'abril del 2023.

Obres de reforma per un valor de 213.755 euros

Les obres de reforma començaran aquest mes d'octubre i tenen un pressupost de 213.755 euros, que haurà d'assumir el nou adjudicatari. L'adequació es recull a la memòria redactada pel Departament d'Obra Pública de l'Ajuntament i consisteix en una ampliació i renovació integral de la cuina i una redistribució de la zona de barra i els serveis.  

Una de les actuacions més importants és l'ampliació de la superfície de la cuina, per tal de poder separar les diferents zones de treball, i alhora tenir més espai per a l'elaboració de menjars, amb accés directe amb el magatzem, que no canvia d'ubicació però s'hi afegeix un espai per a instal·lar la cambra freda. Pel que fa a la redistribució dels espais, es modifica la ubicació de la part de la barra de la zona del bar i es col·loca una barra interior amb forma de "L". Una part d'aquesta barra tindrà un accés directe des del porxo exterior per donar servei a la terrassa sense haver d'entrar al recinte interior del bar. 

Amb la remodelació, també es reordenen els accessos. L'accés a la cuina es farà des del magatzem i per qüestions sanitàries s'elimina l'accés directe des del carrer. Als vestidors del personal també s'hi accedirà des del magatzem i la recepció de la mercaderia es realitzarà des del carrer Robert Gerhard. També s'elimina l'accés als lavabos des de l'interior del bar i es crea una nova obertura per poder-hi accedir des dels porxos de la terrassa, que es renoven totalment amb un canvi de distribució per optimitzar l'espai i permetre l'ampliació de la cuina.

Comenta aquest article