Informació general

Successos

Incendis a bateries de contenidors d'escombraries de Vilafortuny, dues matinades seguides

El primer incident es va produir la matinada de dimecres a l'avinguda de Mas Clariana i, el segon, la mitjanit de dijous a la cantonada dels carrers de Belgrad i de Pisa

Per Redacció

Bateria de contenidors cremant a l'avinguda de Mas Clariana, la nit del passat dimarts
Bateria de contenidors cremant a l'avinguda de Mas Clariana, la nit del passat dimarts | Bombers

Les matinades d'aquest passat dimecres i dijous han estat marcades per un seguit d'actes vandàlics comesos a diversos punts de Vilafortuny, amb la crema de contenidors d'escombraries. La matinada de dimecres, cap  a les 1.17 hores de la matinada, es va rebre l'avís de la crema de cinc contenidors a l'avinguda de Mas Clariana. Es van calcinar cinc contenidors, un altre va cremar al 50% i un altre va quedar afectat per la part exterior. A més, tres arbres de la zona també van quedar afectats pel foc.

L'endemà, cap a la mitjanit d'aquest passat dijous, es va rebre un nou avís d'un foc, també a Vilafortuny, però a l'altra extrem respecte al dia anterior. En aquesta ocasió el foc va afectar una bateria de contenidors situats al carrer de Belgrad prop de la cantonada amb el carrer de Pisa i a tocar del pati de l'escola Guillem Fortuny. L'avís es va rebre cap a un quart d'una de la nit. Novament, un incendi va tornar a calcinar cinc contenidors més de la brossa. Els Bombers van treballar en l'extinció d'ambdós focs i, sortosament, no hi va haver cap ferit. Un veí de la zona explicava a revistacambrils.cat que es va sentir una explosió i que ràpidament es van estendre les flames dins el contenidor d'envasos i que d'aquest s'havia propagat als contenidors del costat.

D'altra banda, la Policia Local està investigant aquests casos i des de l'Ajuntament s'ha declinat donar qualsevol informació sobre aquest cas.

Bombers sufocant el foc als contenidors del carrer de Belgrad ( Foto: cedida)

 

Comenta aquest article