Esports

Vela

Els regatistes locals Joan Fargas i Laura Williams, guanyadors de la 16a Cambrils a Bon Port en Ilca 4

El Club Nàutic Cambrils va celebrar aquest cap de setmana la 16a edició de la tradicional regata Cambrils a Bon Port

Per Redacció

La regata es va disputar en aigües cambrilenques aquest passat cap de setmana
La regata es va disputar en aigües cambrilenques aquest passat cap de setmana | Cedida

La Cambrils a Bon Port va celebrar la seva 16a edició, aquest passat cap de setmana, amb dues jornades de meteorologia ben diferent, que van marcar el desenvolupament de la competició. Els 82 regatistes es preparaven dissabte de bon matí pel primer dia de la competició en el qual es van poder celebrar quatre proves amb vent d'entre 8-10 nusos i una mica d'onada. En canvi, diumenge, situació ben diferent amb poc vent, d'entre 4 i 5 nusos i força onada. Tot i els esforços del comitè de regates per poder celebrar una prova, finalment es van haver d'anul·lar les previstes per a la jornada.

El cambrilenc Joan Fargas alçava el trofeu de guanyador en Ilca 4,després dels bons resultats de dissabte. El seguien Teo Andolz i Albert Pujol, tots dos del Club Nàutic Salou. Laura Williams, del Club Nàutic Cambrils, s'enduia el trofeu de primera femenina en Ilca 4. El Club Nàutic Cambrils va comptar amb una àmplia representació a la competició en Ilca 4 amb els i les regatistes Ariadna Ferrer, Alejandro Ferrero, Andrea Dessard, Gonzalo Alberto i Joan Gil.

Pel que fa a Ilca 6, el guanyador va ser Ricard Garriga del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, seguit d'Elba Martínez, del Club Nàutic Salou, que també s'enduia el guardó de primera femenina; i Adam Benedicto, del Club Nàutic Vilanova en tercera posició. En aquesta classe, del Club Nàutic Cambrils hi va prendre part Oleksandr Dulin, nou regatista de l’equip cambrilenc aquesta temporada.

La propera regata prevista per l'equip d'Ilca del CNCB és el Gran Premi Masnou al Club Nàutic Masnou els dies 8 i 9 d’octubre.

Imatge del podi amb els dos regatistes del CN Cambrils (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article