Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Vela

L'Hospitalet de l'Infant acull el campionat d'Europa de la classe internacional FINN

Miguel Fernandez Vasco del RCN de la Corunya aconsegueix el títol de campió d'Europa Finn Masters 2022

Per Redacció

Imatge de la disputa del campionat d'Europa de la classe FINN
Imatge de la disputa del campionat d'Europa de la classe FINN | Cedida (Robertdeaves.uk)

El Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs acollia, aquests dos darrers caps de setmana, el campionat d'Espanya i el Campionat d'Europa de vela de la classe FINN. David Terol (CN Hospitalet-V.) aconseguia el títol de campió d'Espanya en la classe FINN, el passat 11 de setembre, a més d'obtenir el títol de campió d'Espanya màster d'Espanya. Aquest campionat va ser una dura prova de cinc mànegues entre Miguel Fernández (RCN de la Coruña) i el regatista del CN Hospitalet-V., quedant el gallec en la segona posició. Xavier Penas (CV Calella) va ser el tercer finalista.

Per altra banda, aquest passat dissabte 17 de setembre finalitzava el campionat després de set intenses jornades de regates, i amb set de les vuit proves programades, el campionat d'Europa 2022 FINN European Masters. Miguel Fernandez Vasco (RCN de la Corunya) va aconseguir aixecar el trofeu de Campió d'Europa de la Classe FINN 2022, títol que va ser disputat fins a l'última prova amb el francès Laurent Hay (La Rochelle Nautique), el qual no va poder amb la tàctica de Miguel Fernandez i va finalitzar 3r del Campionat. L'italià Giacomo Giovanelli (CN Fanase "Geremia Viviani") va pujar a l'última prova a la 2a posició del campionat.

Després de dos campionats i set jornades de regates, l'esdeveniment ha estat tot un èxit amb una participació de 160 regatistes provinents de 20 països diferents de tot el món. El campionat va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, així com els seus patrocinadors.

Comenta aquest article