Societat

Bicicleta

La Fancy Women Bike Ride aplega una cinquantena de persones en la seva quarta edició (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

Les participants van recórrer el passeig marítim del Port, tot fent una aturada a la zona d'activitat del Deixa't prendre el pèl, i van resseguir el litoral fins la torre de l'Esquirol

Per Lluís Rovira i Barenys

La sortida de la Fancy Women Bike Ride es va fer al passeig de les Palmeres
La sortida de la Fancy Women Bike Ride es va fer al passeig de les Palmeres | Lluís Rovira i Barenys

Prop d'una cinquantena de persones van participar ahir al matí a la quarta edició de la Fancy Women Bike Ride. La sortida de la passejada amb les bicicletes ben guarnides es va fer al passeig de les Palmeres i les primeres pedalades es van fer a través del passadís que els Nanyos i els timbalers de la Farnaca van fer a les ciclistes. Les participants van recórrer el passeig marítim del Port, tot fent una aturada a la zona d'activitat del Deixa't prendre el pèl, i van resseguir el litoral per l'avinguda de la Diputació fins arribar a la torre de l'Esquirol des d'on van retornar cap el punt de partida. En aquest punt es va servir un vermut per a les participants. A destacar la participació d'Elsa Artadi, exregidora de l'Ajuntament de Barcelona i exconsellera de la Presidència i portaveu de la Generalitat que és, des de fa anys, una "cambrilenca" més.

Aquesta activitat es portava a terme simultàniament a 150 ciutats de 30 països de tot el món, coincidint amb el Dia Mundial Sense Cotxes i la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. A nivell de l'Estat espanyol, Cambrils n'és la pionera. En aquesta ocasió la Fancy Women Bike Ride es va sumar a la iniciativa de Deixa't prendre el pèl, de recaptar fons per a la nova àrea d'oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona.