Cultura

Ràdio

Nova temporada de l'espai radiofònic «Espurnes... de llengua»

Aquest setembre torna l'emissió del programa a les ràdios locals de Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i la Selva del Camp

Per Redacció

Imatge del programa "Espurnes de llengua"
Imatge del programa "Espurnes de llengua" | Cedida

El programa “Espurnes... de llengua” del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus torna aquest setembre a Ràdio Cambrils, Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i Ràdio llengua" a Selva. Aquesta sisena temporada començarà el 19 de setembre amb l'espai de l'Hospitalet de l'Infant i l'endemà mateix, el 20, es reprendrà el programa a la Selva del Camp. La tècnica del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, Jenina Cases, s'encarregarà de l'edició de l'Hospitalet de l'Infant, al costat d'Estrella Botello, i de la Selva del Camp, amb Toni Mateos.

En el cas de Ràdio Cambrils, la temporada s'iniciarà una setmana després, el 27 de setembre. La responsable del Servei Local de Català de Cambrils, Helena Martínez-Ferreruela, conduirà el programa junt amb Marga Mallol o Adrià Muñoz.

"Espurnes... de llengua" és un espai de format breu en què es tracten qüestions i recursos relacionats amb la llengua catalana i també s'hi comenten les activitats del CNL de l'Àrea de Reus. Aquesta temporada tots els programes s'emetran de manera quinzenal en els horaris següents: els dilluns a les 12 h a Ràdio l'Hospitalet de l'Infant, i els dimarts a les 11.45 h a Ràdio la Selva i a les 12 h a Ràdio Cambrils.

Comenta aquest article