Esports

Futbol

El Cambrils Unió femení aconsegueix l'ascens a la categoria Preferent i ocuparà la plaça del Vilafranca

L'equip cambrilenc puja doncs a aquesta categoria, per ser el millor segon dels dos grups de la temporada passada

Per Lluís Rovira i Barenys

L'equip femení del Cambrils Unió, aquesta passada setmana
L'equip femení del Cambrils Unió, aquesta passada setmana | Juan Antonio Dorado

El Cambrils Unió femení ha aconseguit l'ascens de categoria davant la renúncia del Vilafranca a continuar en la categoria Preferent, la categoria més alta a nivell català. L'equip cambrilenc puja doncs a aquesta categoria, per ser el millor segon dels dos grups de la temporada passada. Aquest ascens es va consumar a principis d'aquest mes de setembre i el Cambrils Unió, emmarcat en el subgrup 1A, ja s'estrena aquest diumenge al camp de la Fundació l'Hospitalet.

Ari Cuadrado, coordinadora del futbol femení del Cambrils Unió, ha explicat a revistacambrils.cat que es compta amb el mateix equip que ja s'havia fet “ja que la nostra intenció era la de competir a Primera”. El Cambrils Unió serà l'únic equip de la demarcació de Tarragona en aquesta categoria. Per damunt, a la Nacional que és una categoria per sobre de la Preferent, hi ha el Riudoms. La resta d'equips de la demarcació estan a Primera o Segona.

D'altra banda, la setmana passada, l'alcalde, Oliver Klein; la regidora d'Esports, Natalia Pleguezuelos, a més d'altres regidors de l'equip de govern van ser a l'estadi per felicitar l'equip per haver aconseguit l'ascens.

La plantilla 2022-2023

La plantilla del Cambrils Unió femení està formada per: Aliset, Andrea, Clara, Claudia G, Cris, Gemma, Julia, Kira, Nadine, Núria, Patri, Zaira, Ivette, Jana i Zoe, que són les que continuen.Són altes les jugadores Claudia Cárdenas i María Betancourt, procedents del Verdú; Paula Morales, provinent del Morell, i Salma, procedent del Reus. L'entrenador de l'equip és Ivan Leon que estarà acompanyat per Ivan Barberà, com a segon estrenador.

Comenta aquest article