Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Territori

El poble de Castelló acollirà la jornada «Mirades de futur» el dissabte 1 d'octubre

Es tracta d'una jornada de debats i intercanvi d'experiències en el món rural, organitzada la Universitat Rovira i Virgili (URV)

Per Redacció

Cartell de la jornada
Cartell de la jornada | Cedida
El proper 1 d'octubre, se celebrarà al poble de Castelló, del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la jornada "Mirades de futur. Inspiracions i oportunitats per a un territori més resilient, connectat i innovador". Es tracta d'una jornada de debats i intercanvi d'experiències en el món rural, organitzada la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb el suport de la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, l'Associació Rural Hub-Innovació i Resiliència i l'Associació Masia de Castelló.

En què consisteix la jornada?

Com a part de l’objectiu d’activar, dinamitzar i promoure la Masia de Castelló com a punt de trobada i intercanvi per a les xarxes d’actors vinculats amb el desenvolupament rural a la Demarcació de Tarragona (o Regió Catalunya Sud) la Universitat Rovira i Virgili, amb el suport de la Diputació de Tarragona, l’Associació Rural Hub – Innovació i Resiliència, i l’Associació Masia de Castelló organitzen la jornada Masia de Castelló: Mirades de Futur. Inspiracions i oportunitats per a un territori més resilient, connectat i innovador.

Comenta aquest article