Esports

Tir olímpic

Quatre tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils competeixen a la Copa President d'Armes Històriques, a Navarra

Per part del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van competir: Jesús Arribas, Hèctor Vila, Fernando Collado i Francisco Javier Vernet

Per Redacció

Imatge dels quatre tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils
Imatge dels quatre tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils | Cedida

Del 9 a l'11 de setembre es va disputar la primera fase de la Copa President d'Armes Històriques a la localitat navarresa d'Aizoain. Per part del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van competir: Jesús Arribas García, Hèctor Vila Cerdà, Fernando Collado Leal i Francisco Javier Vernet Medico. En aquesta competició es van donar cita gran part dels millors esportistes estatals en aquest tipus de modalitats: Piñal, Mariette, Kuchenreuter, Donald Manson, Cominazzo, Tanzutsu, Remington, Colt, Withwort, Veterli, Lamarmora Minié, Pensylvania, Mantón i Lorenzoni.

La representació cambrilenca va aconseguir els següents resultats: Jesús Arribas va ser primer en les modalitats Piñal i Kuchenreuter, segon en Cominazzo i quart en Tanzutsu. Héctor Vila va ser 5è en Kuchenreuter, 6è en Withwort, 10è en Lamarmora, 10è en Tanzutsu, 10è en Piñal i 11è en Minie. Francisco Javier Vernet va obtenir un 13è lloc en Remington, el 17è lloc en Donald Manson i el 27è lloc a Mariette.
Fernando Collado Leal va ser el 35è a Mariette, el 21è en Donald Manson i el 16è en Remington.

Per part del club es felicita els tiradors per aquests resultats en aquests campionats del calendari de la Federació Espanyola i s'espera seguir millorant en aquest tipus de modalitats de cara a la propera temporada.

 

Comenta aquest article