Societat

Solidaritat

«Deixa't prendre el pèl» per una bona causa, aquest diumenge, al Port de Cambrils

Enguany, els diners recaptats es destinaran a la construcció de la nova àrea d'oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona

Per Berta Ruiz

Imatge de la roda de premsa de presentació, aquest matí
Imatge de la roda de premsa de presentació, aquest matí | Berta Ruiz

El Port de Cambrils acollirà, aquest proper diumenge 18 de setembre de les 10 a les 14 hores, la sisena edició de la jornada solidària "Deixa’t prendre el pèl". Enguany, els diners recaptats es destinaran al projecte Realitat Millorada per fer possible la construcció de la nova àrea d'oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Aquest matí ha tingut la roda de premsa, al Pla de les Serenes, a càrrec de l'alcalde Oliver Klein; el regidor Alfredo Clua; el barber cambrilenc i impulsor de la iniciativa, Javi Torrente; Luis Valadés, en nom de les famílies afectades pel càncer infantil; Cristina Sanz, en representació del Projecte Realidad Mejorada de la Fundació A. Bosch, Isa Ortega, del Club de Rem i Unai Barceló de Tiburón Crossfit. 

Tant l'alcalde com el regidor han posat en valor aquest tipus d'iniciatives solidàries al municipi que aporten el seu granet de sorra en favor de la lluita contra una malaltia com és el càncer. Han agraït l'esforç del seu seu impulsor i totes els entitats i empreses locals que col·laboren amb l'esdeveniment, així com han motivat a tothom a participar en aquesta jornada solidària.

Més de 50 professionals de la barberia, perruqueria i estètica

Per la seva part, Javi Torrente ha donat detalls d'aquesta sisena edició que comptarà amb més de 50 professionals de la barberia, la perruqueria i estètica: tallaran el cabell, pentinaran, afaitaran barbes o pintaran ungles. També hi haurà servei de perruqueria canina, passejades en barca a càrrec del Rem Cambrils; serveis de massatges i tastets de classes de crossfit de la mà de Tiburón Crossfit. Els tiquets per aquestes activitats es poden comprar a la pàgina web https://tiquets.deixatprendreelpel.com/. Per completar l'espai es muntaran paradetes solidàries i un photocall, hi haurà música en directe, servei de bar i zona gastronòmica, entre d’altres.

Luis Valadés, en nom de les famílies afectades pel càncer infantil, ha explicat la seva experiència personal patida amb el seu fill Adrián. Valadés ha agraït aquest tipus d'iniciatives per tal de millorar la vida dels pacients i de les famílies i ha remarcat que aquest es tracta d'un projecte molt necessari per millorar la planta oncològica pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Transformar aquesta àrea de l’hospital de la Vall d’Hebrón en un entorn més adequat i accessible

Cristina Sanz en nom de la Fundació A. Bosch ha detallat que darrera d’aquest projecte hi ha les fundacions A.Bosch, Aladina i Small que s’han unit per recaptar fons i poder transformar aquesta àrea de l’hospital de la Vall d’Hebrón en un entorn més adequat i accessible durant el temps que els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies hagin d’estar hospitalitzats. La inversió total d’aquest projecte és de 6.172.432,40 euros i en l’actualitat es porten recaptats 5.400.000 euros. Amb la compra dels tiquets dels serveis del Deixa’t prendre el pèl, es regalaran unes #ulleres de realitat millorada que es podran recollir el dia de l’esdeveniment, al punt d’informació. Sanz ha destacat que el disseny de les ulleres ha anat a càrrec d'infants ingressats al centre hospitalari.

Comenta aquest article