Esports

Boxa

El Club Muaythai i Boxa Cambrils competeix al torneig Inteclubs de l'Escola de Boxa 12 Onzas de Reus

Els atletes van iniciar els entrenaments de la temporada el passat 5 de setembre i aquests ja estan donant els seus fruits per començar a agafar el ritme

Per Redacció

Equip del Club Muaythai i Boxa Cambrils
Equip del Club Muaythai i Boxa Cambrils | Cedida
El passat dissabte, els atletes del Club Muaythai i Boxa Cambrils van participar a un torneig interclubs, organitzat per l'Escola de Boxa 12 Onzas de Reus, amb la participació de diferents escoles d'arreu de Catalunya i aforament limitat. Es van disputar nou combats de boxa olímpica. Per un costat, Juan Gabriel Rajhamuda Matas va debutar en boxa olímpica contra Abby del Club Boxa Montmeló i Raul Garcia també va debutar contra Rubén del Club 12 Onzas de Reus. Van ser tres assalts de dos minuts cadascun.
 
Els atletes van iniciar els entrenaments de la temporada el passat 5 de setembre i aquests ja estan donant els seus fruits per començar a agafar el ritme. A destacar que tant l'escola reusenca com la cambrilenca estan treballant per estendre aquesta disciplina arreu. De fet, el Club Muaythai i Boxa Cambrils està creixent, doblant el nombre d'inscripcions respecte la temporada anterior.
 
Imatge d'un dels combats (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article