Informació general

Atenció social

El SAI publica una guia orientada a famílies sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere

En la publicació s’hi poden trobar diferents recursos sobre diversitat afectiva, sexual i d’identitat i/o expressió de gènere

Per Redacció

Portada de la guia del SAI
Portada de la guia del SAI | Cedida

El Servei d'Atenció Integral (SAI) a la diversitat afectiva, sexual i de gènere LGBTIQA+ de l'Ajuntament ha posat a disposició de la població una nova eina de difusió amb informació especialment orientada a les famílies amb infants petits. En aquesta guia s’hi poden trobar diferents recursos sobre diversitat afectiva, sexual i d’identitat i/o expressió de gènere, així com entitats del territori especialitzades en aquesta temàtica. 

La guia recull i ordena en un mateix document la informació que sovint es troba dispersa amb l’objectiu de convertir-se en una eina de fàcil accés que es mantingui actualitzada. En la publicació s’hi pot consultar la informació dels projectes coeducatius que es duen a terme des del Departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils, les entitats LGBTIQA+ i els serveis específics que hi ha al Camp de Tarragona, i recomanacions bibliogràfiques, entre altres. El document ha estat elaborat d’una forma interactiva, on diferents imatges i textos tenen els enllaços de la informació referent, permetent així, accedir-hi directament. Es pot trobar a les xarxes socials i a la web del Departament d’Igualtat www.cambrils.cat/igualtat.

Per tal de mantenir sempre actualitzada aquesta publicació i perquè no quedi obsoleta, no s’editarà en paper. En el cas que alguna persona se la vulgui descarregar en format pdf, compta amb un codi QR que sempre enllaçarà amb l’última versió a l’última versió de la guia.  

Comenta aquest article