Informació general

Política

Salvador Illa, primer secretari del PSC: «Hem demostrat sentit comú a Cambrils per estabilitzar el govern, ser constructius i resoldre problemes; no crear-ne»

El president del grup parlamentari socialista, Salvador Illa, va visitar diversos municipis de la comarca del Baix Camp, aquest passat dissabte

Per Berta Ruiz

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, amb els quatre regidors socialistes de l'Ajuntament: Alfredo Clua, Josep M. Vallès, Yolanda Quílez i Ingrid Duch
El primer secretari del PSC, Salvador Illa, amb els quatre regidors socialistes de l'Ajuntament: Alfredo Clua, Josep M. Vallès, Yolanda Quílez i Ingrid Duch | Berta Ruiz

El president del grup parlamentari socialista, Salvador Illa, va visitar diversos municipis de la comarca del Baix Camp, aquest passat dissabte. Concretament va passar per Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Mont-roig del Camp i, ja a la tarda, va fer cap a Cambrils. En aquests tres municipis, Illa va mantenir diverses reunions de treball i va visitar espais i projectes estratègics que s'estan duent a terme al territori. Poc abans de les set de la tarda, Salvador Illa va arribar a la plaça de l'Ajuntament de Cambrils on va ser rebut pels membres del grup municipal del PSC, encapçalats pel regidor Alfredo Clua –alcaldable a les eleccions del 28 de maig de 2023–.

En aquest punt, Salvador Illa va atendre a revistacambrils.cat i va donar detalls de la seva visita a la comarca. Segons va explicar: "hem fet un dinar de treball amb diferents alcaldes, regidors i candidats de la nostra formació al Baix Camp i he visitat els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant –on hem fet una reunió de treball amb l'alcalde i l'equip de govern–, el municipi de Mont-roig del Camp on també hem fet una reunió amb l'alcalde i alguns regidors i he pogut visitar l'emplaçament on s'ubicarà la planta de bateries ILJIN i, acabo visitant Cambrils, on formem part del govern municipal. He seguit amb atenció l'evolució política del municipi i vinc a fer una trobada per interessar-me pels principals projectes i també per donar suport als companys que estan al govern i als companys de la nostra agrupació a Cambrils, i en concret, amb l'Alfredo. Farem un repàs dels temes que hi ha per donar suport i empenta a la feina que s'està fent des d'aquí, que és una bona feina. És una ciutat amb una component turística molt important; crec que la temporada ha anat bé i també ho volem valorar amb el teixit empresarial de Cambrils".

Salvador Illa: "L'Alfredo Clua és una persona amb una trajectòria política molt dilatada; per tant, fiable i solvent"

Sobre la figura d'Alfredo Clua com alcaldable de la formació a les properes eleccions municipals, Salvador Illa va valorar "estic molt orgullós que el nostre candidat sigui l'Alfredo Clua, és una persona amb una trajectòria política molt dilatada; per tant, fiable i solvent. Tothom sap que és una persona de conviccions sòlides i que crec que hem demostrat sentit comú, aquí a Cambrils, per estabilitzar el govern, sempre amb ànim constructiu, amb ànim de resoldre problemes i no crear-ne. Crec, sincerament, que hem fet una bona feina i que els ciutadans ho sabran apreciar quan arribi el moment".

Alfredo Clua: "Teníem el compromís d'agilitzar tota la política i les decisions polítiques importants a Cambrils"

Per la seva part, el regidor del PSC i alcaldable –Alfredo Clua– va manifestar: "teníem el compromís d'agilitzar tota la política i les decisions polítiques importants a Cambrils en aquest any i mig que ens quedava des de la moció de censura i és el que estem fent. S'estan avançant les obres, estem organitzant internament l'ajuntament –que també era important– i tenim una fita important que és el 28 de maig i hem de guanyar les eleccions".

Salvador Illa arribant a la plaça de l'Ajuntament, el passat dissabte a la tarda, i saludant a la regidora del PSC, Yolanda Quílez (foto: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article