Societat

Festa Major

«Som Vilerus» clou amb èxit la programació Vilera de la Festa Major

La Torre del Llimó va acollir una tarda plena d'activitats que va combinar l'entreteniment, l'animació infantil i la cultura vinícola del territori

Per Lluís Rovira i Barenys

El tast de vi es va fer al pati de la Torre del Llimó
El tast de vi es va fer al pati de la Torre del Llimó | Lluís Rovira i Barenys

La Torre del Llimó va acollir, ahir a la tarda, el tercer acte amb Denominació d’Origen Vilera que s’ha programat dins la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. Sota el títol de Som Vilerus, es fa programar una tarda que va combinar l’entreteniment i el coneixement del territori a través d’un dels productes més propis de la nostra cultura com és el vi. Cal dir que des de l’organització vilera dels actes s’ha valorat molt positivament el ressò i la participació d’aquestes activitats que van començar a mitja tarda i es van allargar fins a mitja nit.

La tarda vilera va començar amb un espectacle infantil i musical animat pel grup L’Eriçó punxegut i que va omplir de canalla el pati de la Torre del Llimó. Tot seguit es va disposar l’espai central per a fer-hi el tast de vins que va acollir 47 persones. El tast va ser conduït per Jesús Torres, del celler de l’Era de Cornudella del Montsant. Torres va presentar quatre vins d’aquest celler enclavat en la DO Montsant, un blanc, un rosat i dos negres. Els participants al tast van poder gaudir d’una estona força agradable tot fent cultura enològica.

La tarda Vilera va continuar amb el monologuista Edu Mutante i es va cloure amb la sessió de música amb els vinils de Niloga Boys, una sessió molt animada i que va posar el punt i final a la programació vilera.

L'Eriçó punxegut va aplegar molts gent al pati de la Torre del Llimó (Foto: cedida)
Un moment del tast de vins, ahir a la tarda a la Torre del Llimó (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
Actuació d'Edu Mutante (Foto: cedida)
Ball com a fi de festa (Foto: cedida)
La sessió de ball es va fer amb vinils (Foto: cedida)

 

Comenta aquest article