Esports

Futbol sala

El Mediterrani organitza un partit solidari per recaptar fons per combatre l'ELA

El partit de futbol sala es jugarà demà a la tarda, a partir de les 18 h al Palau Municipal d'Esports, i endrontarà l'equip cambrilenc i el Riudecanyes

Per Redacció

Cartell del partit solidari
Cartell del partit solidari | Cedida

El Palau Municipal d'Esports acollirà, demà a la tarda, un partit solidari per recaptar fons per la lluita contra l'ELA, que enfrontarà el Mediterrani i el Riudecanyes. Els diners recaptats es lliuraran a la Fundació Luzón. El donatiu mínim serà de 2 euros i es faran diferents sortejos.

Aquest partit forma part, a més, de la pretemporada del CFS Mediterrani, que afronta una nova temporada a la Divisió d'Honor Catalana. El primer partit de la lliga 2022-2023 enfrontarà l'equip cambrilenc contra el Maristes Montserrat de Lleida, el proper 1 d'octubre al Palau d'Esports cambrilenc. El Mediterrani ha patit certes modificacions a la seva plantilla. Per una banda han causat baixa a l'equip els jugadors Dani Sancho, Vladi, Rafa Cozar i Miguel Gato per lesió. L'equip recupera Martín Camacho després d'una llarga lesió. Per una altra banda pugen al primer equip procedents de l'equip sub 23 el jugador Christian Fioris i el porter Pau. A banda, els jugadors Ibra i Adri Alonso es mouran entre el filial i el primer equip mentre que els jugadors del juvenil Ander, Dani Blanco i Arnau també entraran en la dinàmica del primer equip. L'equip seguirà entrenat per Quim Manresa i comptarà amb Gabriel Mercado com a segon entrenador que, en aquests moments, encara no donen la plantilla per tancada.


 

Comenta aquest article