Informació general

Detencions

Detingut un home que circulava sense permís i transportava drogues a l'àrea de servei de l'AP-7 a Tarragona

El conductor, que va intentar fugir a gran velocitat, tenia el permís retirat des de l’any 2009

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un vehicle policial dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'un vehicle policial dels Mossos d'Esquadra | Lluís Rovira i Barenys

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona van detenir, aquest passat dijous, un home de 34 anys, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues, resistència i desobediència i conduir sense permís per pèrdua de vigència per la manca de la totalitat dels punts des de l’any 2009.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 18.00 hores, al quilòmetre 233 de l’AP-7, en sentit València. Una patrulla va intentar aturar un vehicle a l’Àrea de Servei del Mèdol i el conductor, tot i que inicialment va fer cas de les indicacions dels agents, sobtadament va accelerar i fugir a gran velocitat. Els mossos el van aconseguir aturar al punt quilomètric 239 de la mateixa via i van comprovar que l’interior del vehicle desprenia una forta olor a marihuana.

En l’escorcoll, els agents van trobar diverses bosses de gran capacitat plenes de cabdells de  marihuana als seients posteriors i també al maleter, motiu pel qual el van detenir. La droga intervinguda tenia un pes total de 19,5 kg. Seguidament, de les gestions posteriors, la patrulla va comprovar que al conductor li constava una pèrdua de vigència de la llicència de conducció per pèrdua total de punts. El vehicle va ser immobilitzat i traslladat a dependències policials.

El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Comenta aquest article