Esports

Handbol

L'equip masculí del Club Handbol Cambrils manté el bloc de la temporada passada amb Claudi Olivé a la banqueta

L'entrenador que ha retornat l'equip a la Segona Catalana seguirà pràcticament amb el mateix bloc de jugadors que la temporada anterior i tindrà la incorporació d'alguns jugadors

Per Redacció

Imatge de la banqueta del CH Cambrils en un partit disputat a casa la temporada passada
Imatge de la banqueta del CH Cambrils en un partit disputat a casa la temporada passada | Lluís Rovira i Barenys
Claudi Olivé seguirà una temporada més com a entrenador de l'equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils. L'entrenador que ha retornat l'equip a la Segona Catalana seguirà pràcticament amb el mateix bloc de jugadors que la temporada anterior i tindrà la incorporació d'alguns jugadors. L'objectiu d'enguany es mantenir la categoria.
 
L'equip ja s'ha posat en marxa de cara a preparar aquest nou campionat. El passat dissabte 3 de setembre, l'equip va tenir el seu primer test contra el SD Espanyol Handbol "B", equip d'una categoria superior, ja que milita a la Primera Catalana. El partit va començar amb molta igualtat i els primers 15 minuts el marcador reflectia un empat a 7. L'entrenador de l'Espanyol va demanar temps mort que va sorgir efecte fent un parcial de 7 a 1 que ja va ser insalvable. Tenint en compte que era un partit de preparació i que la feina era l'acoblament de les noves incorporacions, el míster Claudi Olivé sortia satisfet del partit. El proper partit amistós serà avui divendres, a les 21.40 hores, a casa, contra el Vendrell.
 
SD Espanyol Handol 33
CH Cambrils  23

Comenta aquest article