Informació general

Diada

L'ANC de Cambrils ja té plens dos autocars per anar a la manifestació de la Diada a Barcelona

Els autocars de l'ANC Cambrils sortiran de l'estació d'autobusos de Cambrils a les 12 h, aquest proper diumenge 11 de setembre

Per Redacció

Autocars a l'estació d'autobusos de Cambrils per anar a la manifestació de la Diada, l'any 2018
Autocars a l'estació d'autobusos de Cambrils per anar a la manifestació de la Diada, l'any 2018 | Lluís Rovira i Barenys

La Territorial de Cambrils de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja té plens dos autocars per anar a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona. En aquests moments ja no queden tiquets i qui vulgui anar a la manifestació de la Diada a Barcelona ho haurà de fer amb altres mitjans.

Els autocars de l'ANC Cambrils sortiran de l'estació d'autobusos de Cambrils a les 12 h, aquest proper diumenge 11 de setembre. Per poder sortir amb puntualitat, es recomana estar-hi mitja hora abans, a les 11.30 h. Amb motiu de la pandèmia, moltes persones eviten agafar el transport col·lectiu. Així, l'any passat només hi va anar un autocar i enguany també alguns socis i simpatitzants de l'entitat han manifestat que aniran a Barcelona amb cotxe.

La manifestació de la Diada

La manifestació es farà a Barcelona i és previst que sigui en moviment. Començarà a l'avinguda del Paral·lel –la capçalera serà a prop de la plaça de les Drassanes–, passarà pel passeig de Colom i el passeig d'Isabel II i acabarà a l'avinguda del Marquès de l'Argentera, davant l'estació de França. En aquest punt hi haurà l'escenari i es faran els parlaments de l'ANC, d'Òmnium Cultural i de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), les tres entitats que organitzen la manifestació. El tram de la manifestació que correspon a la comarca del Baix Camp és el 5, situat entreel carrer del Comte de Borrell i la ronda de Sant Pau i el carrer d'en Fontrodona tot i que enguany no hi ha inscripció.

Comenta aquest article