Informació general

Trànsit

Un accident en cadena, amb sis vehicles implicats, provoca cues quilomètriques a l'A-7

Inicialment s'ha produït un xoc amb tres vehicles, però tot seguit hi han impactat tres cotxes més deixant una persona ferida de consideració i les altres en estat lleu

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'autovia A-7
Imatge d'arxiu de l'autovia A-7 | Lluís Rovira i Barenys

Aquest matí s'ha produït un aparatós accident en cadena –amb sis vehicles implicats– al quilòmetre 1.144 de l'A-7, a l'alçada de Cambrils. Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 7.56 hores del matí quan s'ha informat del xoc de tres vehicles. Posteriorment, tres cotxes més han impactat contra els vehicles del primer accident, deixant un xoc múltiple de fins a sis vehicles. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l'accident ha deixat una persona ferida de consideració mentre que la resta de persones implicades han resultat ferides lleu.

De resultat del sinistre s'han provocat cues quilomètriques donat que aquesta és una hora de força trànsit. S'ha hagut de tallar la carretera en sentit Barcelona. Hi han acudit efectius dels Mossos d'Esquadra, dels Bombers i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Un hora després s'ha pogut reobrir un carril de circulació i la circulació ha recuperat una major fluïdesa.

Accident a l'AP-7, ahir a la tarda

D'altra banda, ahir cap a les set de la tarda, es va produir un altre accident a l'AP-7, en el quilòmetre 264, dins del terme de Cambrils. Dos vehicles van col·lisionar i els quatre ocupants d'ambdós vehicles van haver de ser atesos pels Serveis d'Emergències (SEM). El xoc també va provocar el tall parcial d'un dels dos carrils de la via, provocant importants retencions.

 

Comenta aquest article