Esports

Tir Olímpic

Tres esportistes del Club de Tir Olímpic Cambrils competeixen al Trofeu Generalitat de Pistola d'Aire

Jordi Francesc Balañá i Josep Maria López van aconseguir una sisena i novena posició en la categoria sènior, mentre que Joan Pallarès va quedar tercer en la categoria de veterans

Per Redacció

Els tres esportistes del Club de tir olímpic Cambrils que van participar al Trofeu Generalitat de Pistola d'Aire
Els tres esportistes del Club de tir olímpic Cambrils que van participar al Trofeu Generalitat de Pistola d'Aire | Cedida

Els tiradors Jordi Francesc Balañá, Josep Maria López i Joan Pallarès van competir al Trofeu Generalitat de Pistola d'Aire que va tenir lloc el passat diumenge 4 de setembre. La prova es va celebrar al pavelló cobert per la modalitat olímpica 10 metres de la Federació Catalana de Tir Olímpic ubicat a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès. La participació va ser molt nombrosa i hi va assistir l'elit esportista de Catalunya d'aquesta modalitat. 

La competició de pistola es va iniciar després de la modalitat de carrabina, i cal destacar que la intensa xafogor va fer patir força als esportistes, els quals van manifestar la dificultat d'assolir puntuacions més altes. No obstant, el trofeu va estar molt disputat i marcat pel bon ambient entre els esportistes. Aquest Trofeu consta d'una fase prèvia de 15 minuts de preparació i un cop acabat aquest temps s'inicia la competició, la qual consisteix en 60 trets en 75 minuts, controlats amb blancs electrònics i monitors de puntuació.

Jordi Francesc Balañá i Josep Maria López del Club de Tir Olímpic Cambrils van prendre part en la categoria sènior obtenint una sisena i novena plaça, respectivament. Joan Pallarès va competir en la categoria de veterans, aconseguint una meritòria tercera posició. El guanyador d'aquesta edició del Trofeu Generalitat de Pistola d'Aire va ser l'esportista del Club de Tir Sabadell Francisco Cabrera. Una jornada per repetir i gaudir del tir olímpic.

 

Comenta aquest article