Societat

Festa Major

Cinema a la fresca, el segon acte de la programació vilera de la Festa Major

Prop d'una cinquantena de persones es van aplegar en aquest indret per veure la projecció de la pel·lícula Déu meu, però què t'hem fet?

Per Redacció

La sessió de cinema a la fresca es va fer a la Torre del Llimó
La sessió de cinema a la fresca es va fer a la Torre del Llimó | Lluís Rovira i Barenys

La Torre del Llimó, l'Espai Vileru de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, va acollir ahir al vespre-nit la sessió de cinema popular a la fresca. Prop d'una cinquantena de persones es van aplegar en aquest indret per veure la projecció de la pel·lícula Déu meu, però què t'hem fet?. La meteorologia va propiciar una nit força agradable per a un esdeveniment a l'aire lliure com aquest.

Aquest ha estat el segon dels actes programats dins l'àmbit Vilero que es porten a terme dins la Festa Major. El tercer i darrer acte d'aquesta programació vilera tindrà lloc aquest proper divendres a la tarda, també a la Torre del Llimó. Sota el títol de Som Vilerus es portaran a terme un seguit d'actes ben diversos que aniran des de l'animació infantil s càrrec del grup L'eriçó Punxegut, un tast de vins a càrrec del Celler de l'Era, un espectacle d'humor amb Edu Mutante i un fi de festa amb música de punxadiscos amb els Niloga Boys.