Esports

El juvenil guanya la lliga i puja a Divisió Nacional

Per Ramon Llobet

L’Escola de Futbol Veterans de Cambrils ha assolit tots els objectius

El cap de setmana del 14 i 15 de maig van finalitzar les lligues dels equips de l’Escola. Cal destacar els resultats obtinguts, ja que tots els objectius estan assolits. Un cap de setmana per emmarcar i que tanca la temporada 2004-2005 amb una nota molt alta.

Juvenil de Preferent

Tàrrega0
EFV Cambrils6

Campió de lliga i ascens a Nacional. Ara ens espera el Campionat de Catalunya davant del Mataró.

Juvenil de Segona Divisió

EFV Cambrils4
Falset0

Campió de lliga i ascens a Primera Divisió.

Cadet de Preferent

Mollerussa2
EFV Cambrils2

Assegura la permanència a Preferent.

Infantil de Preferent

FC Barcelona3
EFV Cambrils3

Segueix a Preferent.

Copa Nike

Va tenir lloc els dies 14 i 15 a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. Aquest torneig es pot considerar com un autèntic campionat d’Espanya de clubs.

Benjamins

Hi participaven 32 equips i l’Escola de Futbol Veterans de Cambrils es va classificar tercer. El guanyador va ser el CF Gramanet i el segon, el FC Villareal, que va ser l’únic equip que va guanyar l’Escola per 2-1 a la semifinal.

Cal destacar que a quarts de final l’equip de Cambrils va guanyar el FC València per 2-1, i que va quedar per davant d’equips com el Barça, el València i el RCD Espanyol. Un èxit per a l’equip benjamí, que va passar la primera fase amb 3 victòries, i va eliminar a vuitens de final l’Igualada i –com hem dit– a quarts de final el València.

Prebenjamins

Els més petits van passar la primera fase com a segons de grups; tan sols van perdre amb el FC València i van ser eliminats pel FC Barcelona, si bé per un resultat ajustat de 1-0.

Comenta aquest article